Ga naar de inhoud

De financiering is rond!

5 maart 2024

Een heuglijk moment! We hebben de installateur opdracht gegeven om de voorbereidende werkzaamheden voor onze zonnedaken in gang te zetten, want de financiering is rond!

Als nieuwe, jonge coöperatie zijn er altijd van die momenten waar je naar uitkijkt. Momenten dat je blij bent dat er iemand is die een foto kan nemen. De eerste ledenvergadering, de eerste panelen op het dak. En dit was zo’n moment.

De businesscase is rond! En dat betekent dat er papieren getekend kunnen worden. Heel veel papieren. Verzekeringen, contracten met installateurs, bankgaranties en bouwdepot, contracten met energiemaatschappijen. Maar alles is rond, we zijn er klaar voor. Met dank aan Energie van Rotterdam, die echt ongelofelijk veel werk heeft verzet om alles mogelijk te maken. Kom maar door met die zon, zouden we haast zeggen. Want nu het papierwerk geregeld is kunnen we gaan doen wat we écht willen doen, waar we voor opgericht zijn. Samen met al onze leden werken aan een duurzame en zonnige toekomst van Zuid. Wij zijn er klaar voor!